0346700202

Hoofdweg 71 A

Lijnden

Over ons

De wereld verandert in hoog tempo. Door omstandigheden waar we geen vat op hebben 

lijkt het alsof elke volgende dag weer anders kan zijn.

Één ding staat echter onomstotelijk vast, in 2050 moet Nederland van het gas af. De CO2 uitstoot moet drastisch verminderd worden om de veranderingen van het klimaat tot stilstand te brengen.

 

Door het verbranden van aardgas stoten we CO2 uit, wat de opwarming van de aarde veroorzaakt. Bovendien halen we ons aardgas nu nog vooral uit Groningen, waar het oppompen leidt tot aardbevingen.

Overschakelen op andere energiebronnen is dus noodzakelijk. Huizen gaan verwarmd worden met een warmtenet, waarbij heet water de wijk instroomt via buizen. Of de gasgestookte cv-ketel wordt ingewisseld voor een elektrische warmtepomp. En we koken straks niet meer op gas, maar elektrisch.

 

Jasper Schoonhoven is zijn werkende leven lang werkzaam in de geavanceerde zwembad techniek. Hierin is hij continue bezig naar het uitvinden en realiseren van op maat gemaakte oplossingen. Met zijn IT bedrijf Inforitus voorziet hij daarnaast zijn zeer uitgebreide klantenkring van de laatste snufjes op IT gebied.

 

Duurzaamheid staat bij Jasper altijd centraal. Achteraf lag het dus in de lijn der verwachting dat Jasper in aanraking zou komen met een innovatief product voor gasvrij verwarmen.

 

Door oprichting van Duurzaamheid Centrum Utrecht geeft hij vorm aan zijn ambitie om actief mee te werken aan het gasvrij maken van Nederland

Duurzaam verwarmen Floraweg 8 in Maarssen

Kom langs in ons duurzaamheidscentrum

U bent van harte welkom in onze showroom om de infrarood verwarming zelf te komen ervaren. U kunt een afspraak maken via e-mail contact@duurzaamheidscentrumutrecht.nl of via telefoon/whatsapp: 0346700202