0346700202

Hoofdweg 71 A

Lijnden

Testimonials

tevreden gebruikers

Onze referenties

Sinds kort ben ik dealer van DCU. De samenwerking verloopt perfect en de advisering is deskundig. Na de vakantie gaan we de eerste infrarood vloerverwarming plaatsen in een aanbouw. Ik hou jullie op de hoogte! secuurtotaalbouw.nl
Danny
Ik wilde van het gas af. Via mijn zwager had ik het advies gekregen om infrarood vloerverwarming in mijn huis te nemen. De installatie verliep prima. De verwarming werkt goed icm. een thermostaat.
Dhr. Huizinga
Gemakkelijke installatie Traditionele vloerverwarming was niet mogelijk omdat hiervoor de hele vloer eruit moest inclusief beton. Ik ben blij dat ik dit systeem ben tegengekomen. het wordt veel sneller warm. De installatie heeft mijn installateur gedaan, ik heb daarbij geholpen. De vloer wordt heerlijk warm en het huis ook. Enige minpuntje was dat de kabels van de vloersensoren een beetje kort waren.
Dhr. van der Heijde
Genoeg te vinden op internet Ik had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. De installatie heb ik laten uitvoeren door DCU. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.
Familie Held
Ik wilde mijn huis op een duurzame manier verwarmen Het bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde het. De installatie heb ik laten doen door DCU, dit ging erg goed! Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.
M. Kok
Een warmtepomp was niks voor ons We hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.
A. van Westen